Slimfit
  1. MƏTBƏX

Ən dadlı və xeyirli şaftalı mürəbbəsini necə hazırlayaq?

Ən dadlı və xeyirli şaftalı mürəbbəsini necə hazırlayaq?
Sakura

Ən dadlı və xeyirli şaftalı mürəbbəsini necə hazırlayaq?

Yay meyvələrindən ən dadlı və ən şirin olan şaftalının faydaları saymaqla bitməz.

Yetişmiş tüklü, sulu və yumşaq şaftalılar ləzzətli olur. Tüklü bir meyvə olduğu üçün bəzi insanlarda alergiyaya yol aça bilər və buna görə də onu yeməzdən əvvəl yaxşıca yumaq lazımdır. Şaftalını qabığını soymadan yemək daha faydalıdır, çünki meyvənin ən xeyirli hissəsi qabığındadır. Şaftalının tüklərinə alergiyası olanlar şirəsini, yaxud çiy mürəbbəsindən istifadə edə bilərlər.

 Metbuat.az çiy, faydalı şaftalı mürəbbəsinin hazırlanma qaydasını təqdim edir:

Məqaləni bəyəndiniz? Sosial şəbəkələrdə izləyin!

Təhqiredici, mövzuya aid olmayan və böyük hərflərlə yazılan şərhlər təsdiqlənməyəcək.

Sakura

Ən çox baxılanlar

Bir stolda ən çox yemək növü - Çinin Uxan şəhərində yeni il qeyd edərkən stolda fərqli 8146 yemək

Redaktor seçimi

SON XƏBƏRLƏR