Dərc edildi: Baxış sayı: 1618
Yumurtanı necə qaynatmalı?
Foodinfo.az oxuculara növbəti faydalı məsləhətlərini təqdim edir:
Əti qaynadarkən daha tez bişməsi üçün onu axırda duzlamaq lazımdır;
Yumurta qaynadarkən suda qabığının sınmaması üçün suya 1 çay qaşığı duz tökmək lazımdır;
Çiy tərəvəzlərdən hazırlanmış salatlar süfrəyə qoyulmazdan 15 dəqiqə əvvəl hazırlanmalıdır;
Limondan daha çox şirə sıxmaq üçün onu 5-7 dəqiqə isti suda saxlamaq lazımdır;
Pendiri rahat sürtgəcdən keçirtmək üçün onu bir az qurutmaq lazımdır;
Salatlar üçün tərəvəzlər soyuq halda doğranmalıdır. İsti tərəvəzi doğradıqda salat keyfiyyətini itirir;
Südə şəkər qatıb (1 litr südə 1 çay qaşığı) qaynatdıqda uzun müddət təzə qalır və vitaminləri itmir.
Ens.az
Qeydiyyat tarixi:
Ens.az - 4 dildə xəbərlər və ensiklopediya saytı
Şərhlər
Şərhləri göstər Şərhləri gizlət