Slimfit
  1. MARAQLI

Yumurtanı necə qaynatmalı?

Yumurtanı necə qaynatmalı?
Sakura

Yumurtanı necə qaynatmalı?

Foodinfo.az oxuculara növbəti faydalı məsləhətlərini təqdim edir:

Əti qaynadarkən daha tez bişməsi üçün onu axırda duzlamaq lazımdır;

Yumurta qaynadarkən suda qabığının sınmaması üçün suya 1 çay qaşığı duz tökmək lazımdır;

Çiy tərəvəzlərdən hazırlanmış salatlar süfrəyə qoyulmazdan 15 dəqiqə əvvəl hazırlanmalıdır;

Limondan daha çox şirə sıxmaq üçün onu 5-7 dəqiqə isti suda saxlamaq lazımdır;

Pendiri rahat sürtgəcdən keçirtmək üçün onu bir az qurutmaq lazımdır;

Salatlar üçün tərəvəzlər soyuq halda doğranmalıdır. İsti tərəvəzi doğradıqda salat keyfiyyətini itirir;

Südə şəkər qatıb (1 litr südə 1 çay qaşığı) qaynatdıqda uzun müddət təzə qalır və vitaminləri itmir.

Məqaləni bəyəndiniz? Sosial şəbəkələrdə izləyin!

Təhqiredici, mövzuya aid olmayan və böyük hərflərlə yazılan şərhlər təsdiqlənməyəcək.

Sakura

Ən çox baxılanlar

Belçikada göy meşə.

Redaktor seçimi

SON XƏBƏRLƏR