Slimfit
  1. TİBB VƏ SAĞLAMLIQ

Bu qidaları soyuducuya qoymayın

Bu qidaları soyuducuya qoymayın
Sakura

Bu qidaları soyuducuya qoymayın

Gündəlik həyatımızda istifadə etdiyimiz bəzi qidalar soyuducuya qoyulduqda tərkibi dəyişir, bəzi vitaminlər ölür və insan orqanizminə mənfi təsir edir. 
 
Redaktor.az Türkiyə mətbuatına istinadən qidaların saxlanma şəraiti ilə bağlı məlumatları təqdim edir: 
 
Bal, mürəbbə, şokalad 
 
Bu qidalar soyuducuda saxlandıqda orqanik təsirləri itir. 
 
Qəhvə 
 
Soyuducunun soyuq havası və rütubəti qəhvənin dadını dəyişir. 
 
Kartof 
 
Kartofun dadı olduğu mühitə əsasən dəyişir. 1 gündən artıq soyuducuda qalan kartofun görüntüsü dəyişməsə də, mədə-bağırsaq xəstəliklərinin yaranmasına səbəb olur. 
 
Sarımsaq 
 
Antibakterial təsirə malik olan sarımsaq soyuducuda 2 gün qalarsa, bakteriya yaradır. 
 
Pomidor 
 
Pomidor soyuq havanın təsirindən orqanik təsirini itirir. Qabığı büzüşən pomidor isə həzm sisteminin pozulmasına yol açır. 
Məqaləni bəyəndiniz? Sosial şəbəkələrdə izləyin!

Təhqiredici, mövzuya aid olmayan və böyük hərflərlə yazılan şərhlər təsdiqlənməyəcək.

Sakura

Ən çox baxılanlar

İnsanların nəfəs aldığı havanın cəmi 20%-ni oksigen təşkil edir

Redaktor seçimi

SON XƏBƏRLƏR